Ana Rondan i Andrea Santisteban són les Falleres Majors d’Antonio Molle-Gregorio Gea

0
71

Dissabte passat 21 de setembre la Comissió fallera Antonio Molle-Gregorio Gea va realitzar la tradicional demanada de les quals seran les Falleres Majors de l’exercici 2019/20, Ana Rondan i Andrea Santisteban.

Fallers, amics i familiars van assistir al domicili de la Fallera Major Infantil, acompanyats per tabal i dolçaina, on la Presidenta i el President Infantil van demanar protocol·làriament als seus familiars l’acceptació del càrrec de Falleres Majors d’aquesta Comissió. Seguidament i com a mostra d’agraïment, un parell de cantadores van dedicar unes emocionants albaes a tots els representants.

Més tard, el tabalet i la dolçaina donava pas a la tradicional passetjà amb les Falleres Majors, Ana i Andrea, acompanyades per les Falleres Majors sortints, Andrea i Celia, juntament amb la Presidenta, Mª Teresa i el President Infantil, Dani. Durant el recorregut la Penya Espartans del Foc va engrandir l’acte amb el llançament de nombrosos coets acabant en el casal amb l’oferiment d’uns coets de luxe a tots els assistents.

Després d’aquests actes plens de tradició, emoció i espontaniedad  tots es van endinsar al casal per a celebrar-lo amb una magnifique àgape que havien preparat les Falleres Majors, Ana i Andrea.

Per a acabar la nit els nous representants van poder brindar amb tots els assistents per a celebrar aquest esdeveniment i desitjar-los a les dues belleses que visquen un any amb emoció i intensitat.