Espectacular VIII Volta a Peu de les Falles/Runners Ciutat de València

0
444

La ciutat de València ha albergat una nova prova del Circuit Divina Pastora de Carreres Populars, organitzat per la Fundació Esportiva Municipal, que ha tingut un recorregut molt bonic pel centre de la ciutat. Amb arribada en la Plaça de l’Ajuntament, en un ambient d’alegria i molt colorista, el públic valencià ha disfrutat d’una jornada esportiva de primer nivell. Esta carrera és una de les més espectaculars del circuit, perquè reunix un recorregut amb sabor tradicional en un marc incomparable, per a unir esport i bon ambient, amb quasi 5.000 participants en la categoria general.

Sergio López va saber escapar-se de manera suficient del grup de favorits i va arribar en primer lloc, amb uns segons d’avantatge sobre els seus perseguidors. En la carrera femenina, una vegada més Fátima Ayachi ha sigut la més ràpida i s’ha portat el triomf en la meta de la Plaça de l’Ajuntament.

Organitzada per la Fundació Esportiva Municipal amb la col·laboració de la Junta Central Fallera i el Club Runners Ciutat de València, esta prova disputada pel casc històric de la ciutat ha sigut molt vistosa. A més de la gran animació i la gran resposta popular, cal destacar la participació en la modalitat de marxa nòrdica, que va donar més colorit si és possible al matí. La marxa a peu ha permés disfrutar del recorregut d’una manera més pausada i amb un requeriment físic menor.

Més de 4.700 corredors i prop de 600 participants de la marxa nòrdica / marxa a peu han creuat l’arc de meta, octava cita del Circuit. La Fallera Major de València, Rocío Gil, acompanyada per la seua cort d’honor, ha donat el tret d’eixida.