Benetússer exalta les seues Falleres Majors 2017, Verónica Bañuls i Naiara Sánchez

0
352

El dissabte 10 de desembre ha sigut el dia triat perquè els fallers de Benetússer es reuniren en el Centre Cultural El Vaig moldre. El motiu no ha sigut un altre que assistir a la solemne exaltació de les Falleres Majors del municipi per a l’any 2017, un càrrec que ha recaigut en Verónica Vicente Bañuls, component de la Falla Barri l’Estació, i la xiqueta Naiara Sánchez, de la Falla Doctor Vicente Navarro i Soler.

Una vintena de juntes locals amigues, les comissions de la localitat, Junta Local i la corporació municipal van assistir a esta cita imprescindible dins del calendari festiu de Benetússer i que, d’alguna forma, marca l’inici d’una carrera contra rellotge que arribarà al seu punt culminant en el mes de març.

L’alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz, va imposar les bandes a les reines per dret propi de la festa fallera de Benetússer junt amb el President de la Junta Local i regidor de Festes, Juan Alarcón. Eva Sanz els va augurar un bon mandat per al qual els va oferir tot el suport del Consistori. L’himne de la Comunitat Valenciana va posar el punt final a l’acte.

Enguany les corts d’honor comptaran amb una representant de cada comissió:

CORT FALLERA MAJOR

María Soto i Gallardo (Falla Vicente Navarro i Soler), Eva Martínez i Lluesma (Falla Barri L’Estació), Nuria Perujo i Serrano (Falla Rajolar), Cristina Osorio i Alférez (Falla Literato Azorín), Noemí Olmo i González (Falla Lepanto), Irene Baixauli i Mendoza (Falla Joventut).

CORT FALLERA MAJOR INFANTIL

Marina Rodrigo i Trujillo (Falla L’Estació), Virginia Lleó i Pelegrí (Vte. Navarro i Soler), María Colomer i Pla (Falla Rajolar), Luz Moya i Ibáñez (Falla Literato Azorín), Andrea Ontivero i Carrión (Falla Plaça Lepanto), Virginia Albendea i Sánchez (Falla Joventut).