Calendari pirotècnic de les falles 2019

0
936

Pirotècnia Ricasa torna a encarregar-se del tret més esperat, la Nit del Fóc, serà a la 01.30 hores en l’Albereda. strong>
Comença el compte arrere per a les falles 2019 i ens esperen setmanes on la pólvora anirà guanyant protagonisme, t’oferim el calendari pirotècnic de 2019. Comença aquest divendres 1 de febrer a les 21.15, Pirotècnia Zarzoso posarà el fermall d’or a la inauguració de l’Exposició del Ninot a les 21.15 hores en el Museu de les Ciències.

El següent tret tindrà lloc el dissabte 23 de febrer en la Marina de València. La mascletà vertical més alta del món serà disparada per Pirotècnia Ricasa. El dia de la Crida serà el 24 de febrer, aqueix dia a les 7 del matí tindrà lloc la despertà amb trons de bac de la Pirotècnia Zarzoso. Discorrerà pels carrers de la Pau, Sant Vicent i plaça de l’Ajuntament. Quan acabe Pirotècnia Valenciana s’encarregarà de l’apoteosi final en la plaça de l’Ajuntament. Al migdia tindrem mascletà a les 14 hores a càrrec de Pirotècnia Valenciana. Finalment a les 20.30 hores amb les Torres de Serrans de fons, Pirotècnia Peñarroja, posarà el fermall final a l’acte de la Crida.

La primera mascletà de març la tirarà Pirotècnia Peñarroja, el primer dissabte dispararà Pirotècnia Mediterrani, que també tirarà una mascletà de colors a les 24 hores. El diumenge 3 de març ens sorprendrà Pirotècnia Alpujarreña amb un nou tret. Els dies següents estaran en la catedral de la pólvora **Pirotècnia Saragossana, Pirotècnia Nadal-Martí, Pirotècnia Pibierzo, Pirotècnia Gironina.

El divendres 8 de març torna Reyes Martí al tret del Dia Internacional de la Dona. El dissabte tindrà protagonisme Pirotècnia Aitana al migdia i a la nit tiraran els focs de la plantà a les 24 hores. El diumenge estaran en la plaça l’empresa Pirotècnia Germans Caballer. El dilluns 11 de març començarà la setmana Pirotècnia Tomás, li seguiranPirotècnia Germans Ferrández, Pirotècnia Crespo i Pirotècnia Torís.

La setmana gran de falles la comença el 15 de març Pirotècnia Zarzoso. Aqueix mateixos dia, Pirotècnia Peñarroja, a les 24 hores s’encarregaran de la L’Alba dels Falles. El dissabte 16 de març dispara Pirotècnia FX Caballer. El primer Castillo es tirarà el dissabte 16 de març a les 24 hores, un gran espectacle a càrrec de Pirotècnia Vulcà, que també s’encarregarà de la mascletà del dia 17 de març. El castell del diumenge 17 de març serà a càrrec de Pirotècnia FX Caballer. El dilluns 18 de març tira la mascletá Pirotècnia Valenciana.

Pirotècnia Ricasa torna a encarregar-se del tret més esperat, la Nit del Fóc, serà a la 01.30 hores en l’Albereda. També s’encarregaran de la Mascletà del 19 de març, a la 1 de la madrugaza seran els protagonistes de l’espectacle de la cremà de la falla municipal.