Campanya gràfica de les Falles 2019

0
642

El dissenyador Dani Nebot ha sigut el creador dels cartells d’enguany

Els cartells oficials i el desenvolupament gràfic per a identificar i comunicar els actes més rellevants de les Falles 2019 han sigut dissenyats i il·lustrats pel dissenyador Dani Nebot.

El cartell, en les seues dos versions, reproduïx sengles efígies de valenciana i valencià com a protagonistes indispensables de la festa de les Falles, amb què rebem cada primavera.

Dos figures que representen tota la ciutadania i que, en la seua simplicitat, pretenen transmetre els valors que la festa vol difondre: cordialitat, alegria, diversió, sorpresa. Alhora, les dos imatges tracten de complir amb les pautes que requerix tot cartell, que ha de tindre impacte visual i facilitar la seua correcta interpretació.
A partir d’estes dos imatges, es genera un conjunt de cinc figures/personatges per a comunicar diferents actes fallers com ara l’Exposició del Ninot o la Cavalcada del Foc. Estos nous personatges mantenen la personalitat inicial i incorporen elements com ara cos, moviment o altres que afigen informació i els situen en el context de cadascuna de les activitats a què fan referència. S’ha previst reproduir-los retallant-ne la silueta i amb una estructura autoportant, per a usar-los com a elements de senyalització dels diferents espais on tenen lloc estos actes. Es reproduiran, a més, en altres suports de diferents grandàries, materials i funcions que es requerixen en el programa de comunicació.

La imatge dissenyada per a estes Falles 2019 és una promesa de diversió, d’alegria, de convivència. I vol ser un homenatge als autèntics protagonistes de la festa, a cadascuna de les persones que habiten esta ciutat, els amfitrions, i cadascuna de les que ve de fora a disfrutar-les amb nosaltres, els nostres hostes.

Per unes Falles felices, emocionants, divertides, de i per a totes i tots.