Castillo Ciselladors entrega les pintes a les Falleres Majors de València 2017 i les seues Corts d’Honor

0
284

La firma valenciana d’orfebreria ha fet entrega del primer joc de pintes oficials a les Falleres Majors de València 2017 i les seues respectives Corts d’Honor, en un acte que ha tingut lloc en el Goya Gallery Restaurant.

El passat mes de desembre Castillo Ciselladors va entregar en l’acte de presentació de la indumentària oficial per a les màximes representants de les Falles 2017, el segon joc de pintes, per als trages inspirats en el Segle XVIII. Una pinta única, cisellada a mà, de disseny de silueta i dibuix central basat en rèpliques antigues, banyada en plata amb l’acabat més coincident al vestit.

Hui, 16 de gener, Castillo Ciselladors entrega el joc de pintes per al primer vestit oficial de les Falleres Majors de València i les seues respectives Corts d’Honor.

Es tracta d’unes pintes de disseny exclusiu, realitzades en llautó completament a mà, des del seu disseny fins a la finalització de la peça passant pel cisellat, i banyades en or totalment garantit -de primera qualitat-.

Per a la Cort Infantil s’ha triat un disseny floral típic de l’època i exclusiu basat, com molts dels treballs de la firma, en dibuixos molt antics adaptats a l’estil més propi de l’empresa.

Per a la Cort Major s’ha optat per realitzar una silueta de temes florals molt típic de la firma amb dibuix central basat en disseny del segle XIX, en el que destaca unes bolquers de flors i espigues amb sanefa inferior.

Les pintes de la Fallera Major i Fallera Major Infantil de València, destaquen per la silueta amb sanefa de temes florals i dibuix central amb l’escut de la ciutat, rodejat de flors, diferenciant-se per complet del joc de pintes de les seues Corts d’Honor.

Raquel Alario Bernabé, Clara Mª Parejo Pérez i les components de les Corts d’Honor entrenaran estes pintes en la seua posada de llarg, el dia de la seua exaltació com a màximes representants per a les Falles 2017, els pròxims dia 27 i 28 de gener.