Celebració Festa del Pi de Nadal 2020

0
83

Divendres que ve 18 de desembre el Gremi Artesà d’Artistes Fallers de València celebrarà el seu Festa del Pi de Nadal, enguany en la seua sisena edició de l’etapa actual, comptant amb la col·laboració de la Diputació de València i la Regidoria de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València.

L’acte principal serà la plantà sobre les 08.30 hores, en la Ciutat de l’Artista Faller, de “Potes enlaire!”, el Pi que construeixen els alumnes i les alumnes de Primer Curs del Cicle de Grau Superior d’Artista Faller i Construcció d’Escenografies. Més tard, al voltant de les 14 hores, es procedirà a la seua cremà.

La vespra, el dia 17, a les 18.30 hores, s’inaugurarà l’exposició “Contes de Fusta” de l’alumnat de Segon Curs en la Nau-Escola, situat al carrer Sánchez Arjona.

El Gremi ha demanat, donades les circumstàncies i el protocol sanitari establit per la pandèmia del COVID-19, que tothom porte màscara, evite el contacte, mantinga la distància i evite fer grups o aglomeracions i, en l’exposició, que totes les persones atenguen l’obligatorietat de presa de temperatura, distància i aforament.