Clara Mª Parejo balla en la dansà infantil

0
188

La dansà infantil presidida per la Fallera Major Infantil de València, Clara Mª Parejo Pérez, i la seua Cort d’Honor, va estar ambientada amb la música de la colla de dolçaina i tabal de Junta Central Fallera.

La calor va ser la nota predominant en una jornada en què al voltant de 200 parelles de jóvens fallers van fer les delícies dels presents i, especialment, dels seus pares i iaios, que van aplaudir i van elogiar el saber fer d’estos xicotets.

Els participants més xicotets van disfrutar especialment amb el pas del fandango.

Un jornada emotiva i calorosa en la que es va donar una trista notícia. Després de la polèmica generada pels canvis en la dansà, Paco Corella va anunciar en un comunicat que després de dos dècades ensenyant els passos a les Falleres Majors i les seue Corts d’Honor, renúncia que s’ha de seguir exercint esta labor que desenrotlla altruistament. Separar als grups de ball de les falles dels grups de ball professionals i intentar que la Fallera Major únicament bailae amb les falles, en compte de la vespra de la festivitat a la Mare de Déu, han sigut les decisions objecte d’enfrontament.

Els actes programats continuen a la vesprada, amb la dansà dels grups de danses dels pobles, el salve solemne a la Mare de Déu en la seua capella, un concert de la banda municipal, un castell de focs artificials i l’última dansà amb la Fallera Major de València Raquel Alario i els grups de danses.