Comença la lliga de petanca fallera

0
373

38 equips participen en el campionat de petanca que va començar el passat 30 d’octubre.

El passat dia 30 d’octubre el Parc de l’Oest va acollir l’inici del campionat de petanca. Després del servei d’honor que va realitzar la Fallera Major de València 2017, Raquel Alario, que va acudir acompanyada per la seua Cort d’Honor; van començar les partides que durarien tot el matí del diumenge.

38 equips, dividits en 8 grups diferents, participen en este torneig que organitza la delegació d’esports i en que la seua 1 fase vam poder comprovar tant la gran qualitat dels jugadors, com la gran afició que els fallers tenen per este esport.

En esta primera fase, els equips es disputaven seguir en el campionat, sent els primers equips de cada grup aquells que es classificarien. La 2 fase, es disputarà diumenge que ve, i comptarà amb les falles Matias Perello – Luis Santangel, Gayano Lluch- Dr. Marco Merenciano, Islas Canarias – Dama De Elche, Borrull- Turia, Poeta Altet – Benicarlo, San Ignacio De Loyola- Jesus Y Maria, Sagunto – San Guillem i Puebla De Valverde-II Republica Española , als quals es sumen Pi Y Margall – A.Cervellera, Rio Tajo-Cavite i Humanista Mariner-Manuel Simo, comissions de les quals cal destacar que han classificat a més d’un equip per a la següent ronda.