Consuelo Llobell rep un vestit complet del Gremi Artesà de Sastres i Modistes CV

0
709
Font: Officialpress.com

El pròxim dijous, el Gremi Artesà de Sastres i Modistes CV farà lliurament a Fallera Major de València, la senyoreta Consuelo Llobell, d’un vestit complet confeccionat pels Estudiants de la seua Escola en un projecte que compta amb l’adreça del professor d’indumentària popular Sr. Arturo Torremocha.

Com a proveïdors i col·laboradors de la iniciativa iniciada fa quatre anys, figuren les empreses L’Atelier de la Seda, Artesania Viana, Dalmau Taller d’Orfebreria, Flor d’Aigua, MA-VI-MAR, Solepiel, Les Tres Avemaries, Margarita Vercher Cancanes i Sinagües, Teixits Fémina així com el propi Gremi.

Consuelo Llobell estrenarà aquest regal amb el qual el Gremi l’homenatja el pròxim dia 10 en el Palau de Congressos de València, durant la Gala de la Cultura 2020 organitzada per la Junta Central Fallera.

El Mestre Major del Gremi, Fran Tochena, i la seua Junta de Govern realitzaran el lliurament d’aquest conjunt complet d’indumentària tradicional valenciana a la Fallera Major de València seguint els llits protocol·laris.