Una exaltació sense Fallera Major

0
891
Jose Giménez, presidente, María Cervera Payá, Fallera Major Infantil, i Guillermo Serrano, presidente de la Inter agrupació.

La falla Cuba – Literat Azorin realitza, per primera vegada en la nostra història, la Presentació de la seua màxima representant sense la figura de la Fallera Major. Dissabte passat 11 de gener, en el restaurant “La Ferradura” va tenir lloc la Presentació de la Falla amb l’Exaltació de la seua Fallera Major Infantil, María Cervera Payá, i, posteriorment, el sopar amb tots els fallers de la Comissió, Fallers d’Honor i Patrocinadors.

Una nit inoblidable per a tots i especialment per a María a qui li van dedicar una obra de teatre, balls i playbacks. Però, si una cosa volem destacar és l’assistència de totes les comissions de les falles de Federació i Agrupació de Ruzafa, representades per les seues Falleres Majors i Presidents, a més, de Cases Regionales i Altars.

Ara bé, com s’ha dit abans, va ser una nit inoblidable en tots els sentits, ja que la comissió pretenia exaltar a la senyoreta, Carmen Benlliure Galvañ, i la xiqueta, María Cervera Payá, com a falleres majors. Però, desgraciadament, la Fallera Major de la comissió del barri de Ruzafa no va poder assistir per sorpresa de tots. La pròpia representant justifica la seua falta per malaltia. En definitiva, un fet històric el que es va viure ahir en la presentació de la falla Cuba-Literat Azorín.