Vicente Llácer continua en la Falla del Duc

0
609

La Falla Duc de Gaeta-Pobla de Farnals té l’honor de comunicar la continuïtat de l’artista faller Vicente Llácer Rodrigo per a la realització de la falla que plantaran en la demarcació al març de 2018.

D’esta manera queda oficialitzat un acord que ja van adoptar ambdós parts durant la passada setmana fallera, mentres disfrutaven del seu espectacular treball, la peculiar forma que té de concebre les seues falles i, quelcom molt important, el tracte personal amb ell, la seua família i el personal que li rodeja.

Mereix una menció especial la impecable labor desenrotllada pel seu impressionant grup de treball; un fabulós equip que es va deixar l’ànima per, a més d’oferir una falla per a la història, corregir i restaurar els desperfectes que la climatologia va fer en un treball tan arriscat com espectacular en tot el seu disseny i muntatge. Van ser moments molt durs que van assumir amb enteresa i absoluta professionalitat per a deixar impecable una falla que hem disfrutat i admirat.

Arribat el moment de celebrar en la intimitat els èxits obtinguts enguany (5 Primers Premis en les 5 falles plantades), Vicente els va reunir en una menjar de confraternitat que va servir també de reconeixement a l’esforç de totes les parts implicades.

Una oportunitat que van aprofitar per a deixar constància del seu agraïment i admiració per la seua implicació en el projecte, mentres formalitzaven la renovació amb una molt significativa foto de família.

La confiança per Vicente Llácer i el seu equip no sols roman intacta; ha crescut de tal forma que no han dubtat en la seua continuïtat en cap moment.