Convent Jerusalem rendirà homenatge a Jesús Barrachina

0
689

Durant el seu mandat, va aconseguir per al monument gran sis primers premis i cinc segons premis.

Jesús Barrachina, que ha mort a València als 74 anys d’edat, va ser una destacada personalitat en el món faller i va estar al capdavant de la comissió de Convent Jerusalén-Matemático Marzal entre 1989 i 2014.

Durant el seu mandat, va aconseguir per al monument gran sis primers premis i cinc segons premis, als que cal sumar 2 primers premis en secció infantil, alçant a la seua falla al mes alt de la Secció Especial. La comissió ha penjat en xarxes socials el missatge següent: “Ens deixa Jesús Barrachina, el nostre President Honorífic. Gran President però infinitament millor persona. Et tirarem moltíssim de menys”.

A més, l’actual president de la falla, Santiago Ballester, ha avançat a Europa Press que des d’esta entitat se li tributarà un homenatge que “estarà obert al món fallero” perquè Barrachina “ha sigut un home que ha aportat moltíssim a les Falles”. Ballester ha lamentat la inesperada pèrdua i ha asseverat que ha sigut “un pal” i als integrants de la comissió els ha caigut “como un pitxer d’aigua freda”.