Convocat el concurs de cartell anunciador de la Setmana Santa Marinera de València 2018

0
616

La Junta Major inclou, per primera vegada, dotació econòmica per a l’accèssit

Els treballs podran presentar-se fins al 7 de desembre

La Junta Major de la Setmana Santa Marinera de València ha convocat la XVII edició del Concurs del Cartell Anunciador, l’obra guanyadora de la qual serà la imatge oficial de la Setmana Santa Marinera de 2018, que se celebrarà del 22 de març a l’1 d’abril de l’any que ve.

El disseny dels treballs hauran de plasmar les singularitats de la Setmana Santa Marinera, bé en el propi concepte de “marinera” o en les seues particularitats, com la tradició de portar els Cristos crucificats al pit, la presència de personatges bíblics o la Desfilada de Resurrecció, entre altres.

El treball guanyador obtindrà un premi de 1.500 euros i, a més de ser el cartell oficial, il·lustrarà la portada de totes les publicacions que edite la Junta Major per a la difusió de la Setmana Santa Marinera, declarada Festa d’Interés Turístic Nacional. Com a novetat, l’accèssit també estarà dotat econòmicament, en este cas, amb 300 euros, per a “fomentar la participació”, han indicat fonts de l’entitat.

Les propostes hauran de remetre’s a la seu de la Junta Major (carrer Rosario nº3 de València) abans de les 21.00 hores del 7 de desembre, mentres que la fallada del jurat es farà públic en mitjans de comunicació el 17 d’eixe mateix mes. A més, els cartells rebuts s’exposaran en la Casa-Museo a partir del 13 de desembre.

Les bases de la XVII edició del Concurs del Cartell Anunciador poden consultar-se en la web oficial de la Setmana Santa Marinera: www.semanasantamarinera.org