Descobreix als guardonats dels I Premis Safranet

0
471

La falla Dr. J.J.Dómine-Port va lliurar el passat 6 de març els seus premis Safranet. En un entorn molt familiar, la comissió del Grau va celebrar una gala privada en la qual va poder reconèixer la labor d’AM Càrrec en la categoria empresa, el Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca en la categoria col·lectiu i l’empresari Rafael Milla en la categoria individual.

Els premiats van rebre una figura de Safranet, dissenyada i creada pels artistes Paco Pellicer i Marisa Falcó “Fet d’encàrrec” i van ser lliurats pels màxims representants de Dr. J.J.Dómine – Port.

Antonio Monterde, fundador d’AM Càrrec, va acceptar el guardó destacant que “la seua empresa sempre ha cregut en les tradicions valencianes, i que li enorgulleix rebre aquest Safranet d’alguna cosa tan volgut per a ell com són les falles”. L’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, que va assistir amb la regidora del Concurs Internacional de Paella Valenciana Manuela Egea, va ressaltar “l’agraïts que estan de rebre reconeixements per aquest concurs internacional que ja forma part de la vida de Sueca i els seus habitants, que, a més, premien tot el treball fet en els últims 60 anys per promocionar un plat tan nostre com és la paella”.

Per part seua, Rafael Milla va bromejar destacant que “malgrat no ser faller, és el més faller per sentiment i actuació després de tants anys col·laborant amb la comissió del port”.

I edició però no l’última

Els Premis Safranet volen reconèixer la labor excel·lent de persones, empreses i institucions que han ajudat al manteniment i promoció del port de València, la cultura valenciana, la gastronomia o el creixement del barri del Grau.

La primera de moltes edicions, tal com va exposar Jose Luis Ortíz, president de la falla, que va comentar que “quan arribem a la trentena edició dels premis Safranet recordarem aquest dia amb el mateix amor amb el qual recordem l’inici del nostre ja mític Concurs Mundial de Paelles”.