Descobrix el nou espai d’indumentària d’Álvaro Moliner en El Corte Inglés de Colom

0
898

La 4ª planta del centre comercial disposa, des de hui, d’un nou espai.

Álvaro Moliner seguix el seu projecte d’expansió de la mà d’El Corte Inglés. Fa poc més d’un any els gerents de la firma Álvaro Moliner van decidir apostar per la unió del tracte familiar amb els avantatges que oferix el centre comercial en el seu edifici de l’Avinguda França.

Hui, Álvaro Moliner ha tornat a sorprendre els seus clients, proveïdors, amics i coneguts, posant a disposició del públic el seu nou espai, amb més de 150 metres quadrats de superfície, en la 4a planta de l’Edifici Colom d’El Corte Inglés.

77 anys d’experiència amb il·lusions renovades

Álvaro Moliner ha destacat en el seu discurs que la sinergia entre El Corte Inglés i la seua firma serà un rotund èxit. I que en este nou espai, en ple centre de la ciutat, “anem a continuar acostant el que millor sabem fer, el nostre treball amb la qualitat i el tracte familiar de sempre”.

Per la seua banda, Alejandro Moliner ha volgut ressaltar que “en este nou espai d’indumentària els clients poden trobar teles, pintes, guarniments, manteletes, mantellines, escapularis, bruses, sinagües, cancans i tot el que és necessari per a completar el vestit tradicional valencià amb les facilitats de finançament que oferix, en tots els seus productes, El Corte Inglés”.