Dues bandes de cornetes i tambors de Baeza i Tarancón participen en el V certamen d’Aldaia

0
575

La Banda de Cornetes i Tambors “Santíssim Crist dels Necessitats” celebrarà dissabte que ve, 8 de juliol, a les 20:30 hores en la plaça de la Constitució, al costat d’edifici de l’ajuntament, el V certamen amb la participació de dues bandes, a més l’organitzadora, en un acte que coincideix amb el X aniversari de la formació aldaiense. L’Ajuntament d’Aldaia col·labora en l’esdeveniment així com diverses entitats privades.

La Banda de Cornetes i Tambors del Dolors del Rosari de la localitat de Jaén de Baeza i la Banda de Cornetes i Tambors del Crist de l’Amor del municipi conquense de Tarancón són les dues formacions musicals del món confrare que estaran presents en els carrers aldaienses, en una de les cites més important de la música confrare, juntament amb l’entitat organitzadora.

Seran doncs quasi 200 músics els que amb els seus instruments posen so a la vesprada del municipi de L’Horta. Les dues participen per vegada primera en l’acte d’Aldaia encara que la segona ja ho ha fet en dues ocasions en la ciutat de València en el certamen de la banda de Sant Luis Bertrán.

La banda de el “Crist dels Necessitats” ha organitzat diversos actes per a la jornada del dissabte amb activitats per als més xicotets durant el matí i ja durant la vesprada el certamen. A les 18 hores tindrà lloc la recepció de les bandes mentre la cercavila començarà a les 19:30 hores per diversos carrers propers al lloc de celebració.

El president de la banda d’Aldaia, Juan Segarra, serà l’encarregat de lliurar els detalls a les bandes i als components de la formació. En acabar l’esdeveniment tindrà lloc un sopar de confraternitat.