El 13 d’Octubre coneixerem les Falleres Majors de València del 2022

0
547

La llamada que anunciará las falleras mayores de 2022 será el 13 de octubre

El 13 d’octubre és la data triada per a celebrar les trucades que anunciaran qui són les falleres majors de València de 2022.

Així ho ha donat a conèixer la Junta Central Fallera, que ha detallat, a més, que l’endemà, el 14 d’octubre, es desenvoluparà la proclamació de les màximes representants de la festa. Abans, el 2 d’octubre, es durà a terme a la Fonteta l’elecció de les corts d’honor.

D’aquesta forma, es recuperarà un dels actes més icònics del calendari faller, com és la tradicional cridada en la qual e alcalde o alcaldessa de València comunica a una xiqueta i a una jove que són les falleres majors per al següent exercici.

Les elegides succeiran en el càrrec a Consuelo **Llobell i Carla García, fallera major i fallera major infantil, respectivament, que van ser seleccionades per a exercir com a representants de 2020 però a les quals la pandèmia de **coronavirus ha obligat a continuar en el lloc més enllà del normal.

Cal recordar que abans de les Falles del pròxim any, que s’espera poder celebrar en condicions i dates habituals, al setembre de 2021 tindran lloc unes festes en format reduït i el format definitiu del qual encara està per concretar depenent de la situació sanitària.