El “Betlem del Duc” torna a ser un referent en el Nadal valencià

0
37

La falla Duc de Gaeta-Pobla de Farnals ha tornat a la seva tradicional cita nadalenca per a oferir a la ciutadania un extraordinari pessebre que ha obtingut un nou doblet per a la seva història; sengles Primers Premis en la modalitat tradicional dels concursos organitzats per la Junta Central Fallera (8 metres quadrats) i l’Agrupació de Falles Camins al Grau.

L’espectacular i grandiosa aposta belenística de la Falla del Duc ens ofereix un escenari bíblic que té com a referent principal el diferent i cura de les seves impressionants construccions. A més d’això els seus gairebé 300 figures de diferents grandàries, acompanyades de prop d’un centenar de complements, li converteixen en una autèntica obra d’art que està rebent els elogis del nombrós públic que ho visita.

Aquest és el quart any consecutiu en el qual el reconegut belenista i membre de la comissió, Pedro Ródenas, ha assumit la direcció artística del projecte. Al costat d’ell un equip de treball format per Marcos E. Soriano, Zulima Sanz, Mª Carmen Aznar i Felipe Hernández, entre otr@s, han fet possible aquesta nova i reeixida escenografia belenística.

Aquesta espectacular representació que s’ofereix del naixement de Jesús ha estat el fruit de tres mesos d’intens i laboriós treball que es veu reflectit en l’impecable i extraordinari del seu acabat. El Betlem es pot visitar tots els dies en el Casal del Duc (Carrer Pobla de Farnals, 58 baix) i en els següents horaris:

  • Dilluns a Divendres: de 18.00 h a 21 hores.
  • Caps de setmana i festius: d’11 h a 14 hores i de 18.00 h a 21 hores.
  • Tancat els dies 24, 25 i 31 de Desembre.
  • 1 de Gener obert de 18.00 h. a 21.00 hores.