Ja tenim Falleres Majors de València 2018

Daniela Gómez i Rocio Gil son les Falleres Majors de València 2018

0
290

Com és tradicional al mes d’octubre, esta vesprada s’ha celebrat la telefonada més famosa de la ciutat. La trucada per part de l’Alcalde del Cap i Casal que reben dos falleres i que les converteix en Falleres Majors de València,
Passaven les 19.30 hores quan ha començat l’acte. Minuts abans, al saló de Cristall del consistori, Joan Ribó, alcalde de València al costat de Pere Fuset, president de Junta Central Fallera rebia, de mans de cadascun dels dos jurats, els sobres tancats i signats per tots els membres. Estos sobres portaven en el seu interior el nom de les dos candidates, que han sigut triades, per a representar les nostres festes més internacionals: les Falles.
En este cas, un dels noms ha sigut el de Daniela Gómez de los Ángeles. Daniela ha sigut triada per a ser Fallera Major Infantil de València 2018, té 10 anys i pertany a la Comissió Santa María Micaela – Martí l’Humà, del sector Botànic – La Petxina. Esta xiqueta de deu anys estudia 5º de primària en el col·legi Sant Pedro Pascual i des d’esta vesprada ha passat a la història de la ciutat i de les nostres festes convertint-se en la nostra Fallera Major Infantil de València 2018. Després de la telefonada, on no ha pogut contenir les llàgrimes i l’emoció, l’alcalde l’ha felicitat en el seu nom i en el tot el col·lectiu faller. Sent agraïdes estes paraules per Daniela amb un breu discurs on manifestava la seua alegria.
Després de la representant del món infantil, arribava el torn per a la Fallera Major de València 2018, càrrec que enguany ostenta Rocío Gil Uncio. Fallera de la Comissió Plaça de la Merced. Esta jove de 26 anys i fallera del sector: La Seu – La Xerea – El Mercat és estudiant de màster en accés a la abogacia i, igual que la representant infantil, no ha pogut ocultar els seus sentiments d’agraïment a tots aquells que han confiat en ella per a convertir-la en la nova màxima representant de les festes falleres.
Després d’aquest breu i emocionant acte, l’Alcalde de la ciutat, Joan Ribó, acompanyat pel president de Junta Central Fallera, Pere *Fuset, i dels membres del jurat han visitat a les nostres dos noves representants, les quals acompanyades de les seues famílies i Corts d’Honor han disfrutat de la seua primera nit com a Falleres Majors de València 2018.

Fotografies: Fotofilmax