El món faller recolza el sector de la indumentària

0
173

Els empresaris d’indumentària, tèxtil i orfebreria es reuneixen amb els col·lectius fallers per a unir forces a la recerca d’unes falles 2021 segures. El seu objectiu és trobar alternatives per a desenvolupar el major nombre d’actes possibles, especialment, l’ofrena de flors.

El representant del Col·legi de l’Art Major de la Seda, del Gremi de Sastres i Modistes i de ASCIVA -encapçalat per la figura de José María Chiquillo- es reuneixen en el Casal de la falla Duc de Gaeta amb els representants del món faller per a traslladar-los la difícil situació per la qual està passant el sector de la indumentària. Dues parts cerquen unir forces per a eixir d’aquesta crisi que està travessant la festa.

José María Chiquillo, advocat i president del programa Ruta de la Seda per la UNESCO, ha sigut la persona triada entre aquests tres col·lectius per a representar a les més de 250 empreses valencianes que estan associades. Chiquillo afirma: “On, com i les condicions que ens exigisca la llei, però ofrena ha d’haver-hi en les falles 2021”.

A aquest suport es va sumar el de la Interagrupació, la Federació de Falles de la Secció Especial i la Federació de Falles de 1A. Tots junts van manifestar la importància de poder salvar els actes on estiga present la indumentària. En aquest cas, els representants dels col·lectius e indumentaristes proposen realitzar actes a l’aire lliure, com l’ofrena, seguint tots els protocols anti-covid pertinents.