El Casal Bernat i Baldoví presenta els seus premis per a les Falles d’Elda

0
709

Cap al migdia del dissabte, 10 de juny, en el Museu del Calcer d’Elda tingué lloc la presentació de l’Associació Cultural Fallera Casal Bernat i Baldoví i dels Premis que esta propon per a les Falles eldenques de 2017.

L’acte estigué encapçalat per la cúpula de la Junta Central de Falles d’Elda, en la seua Presidenta, Isabel Villena al front i per les Falleres Majors d’Elda 2016, Esther Carbonell i Andrea Rico, junt a les sengles Dames. La representació de la corporació municipal corregué a càrrec de Laura Rizo, Regidoria de Festes, Educació i Joventut, a l’igual que la Directora del Museu del Calcer, Mª Dolores Esteve.

Miguel Campos, Delegat de Publicacions de JCFE, se encarregà de la coordinació de l’acte, donant pas al President del Casal Bernat i Baldoví, Òscar Rueda, per a que glossara el fins fundacionals i accions de l’Associació, per a, en acabant, el Secretari, Joan V. Ramírez, explicara en qué consistien i aclarira la forma de participar en els Premis que el Casal oferix enguany, per primera vegada, a les Falles d’Elda.

En representació de la JCFE la Presidenta entregà un placa commemorativa al Casal, aixina com sendes bosses en material promocional de la ciutat als membres del Casal Bernat i Baldoví allí desplaçats.

PREMIOS CBiB 2017 ELDA