El Corte Inglés inaugura l’exposició de les maquetes 2018 de la Federació de Falles de 1ªA

0
577

Aquesta vesprada s’ha inaugurat en El Corte Inglés Avinguda de França l’exposició de les maquetes de les comissions que integren la Federació de Falles de 1ªA. La Presentació de Maquetes és l’acte més representatiu de la Federació de Falles de 1ª A. Aquesta associació sense ànim de lucre aglutina a les comissions que, tradicionalment, planten falla en aquesta Secció cada exercici faller i que treballen perquè a aquest primer element, singular i diferenciador, se li atorgue la rellevància adequada.

En l’exposició situada en la 8ª Planta d’El Corte Inglés Avinguda de França poden admirar-se les reproduccions de les falles que el pròxim 15 de març ompliran les demarcacions, els carrers i places d’aquestes comissions a les quals els uneix la categoria en la qual competeixen i la seua forta aposta pel monument.

La Fallera Major de València, Rocío Gil **Uncio, ha inaugurat aquesta exposició, acompanyada per la seua cort d’honor i Francisco Romero, president de la Federació. A l’acte també han assistit Pere **Fuset, regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València i Luís Miralles, president de Casa Caridad.

L’exposició es completa amb una mostra fotogràfica dels presidents i les Falleres Majors de les 13 falles que componen la Federació. Les imatges preses en la Beneficència són obres dels fotògrafs Rafael Cartagena, Eva Díez i **Ximo Fortea. A més s’exhibeix el **Ninot guanyador del Primer Premie Secció 1ª 2017.

La generositat del món faller també està present en aquesta exposició amb la venda de polseres solidàries. En les tendes d’Indumentària Valenciana d’Álvaro Moliner d’El Corte Inglés Avinguda de França i El Corte Inglés Colón podran adquirir-se aquestes polseres l’import íntegre de les quals anirà destinat a sufragar la compra d’una furgoneta frigorífica per a Casa Caridad. Est és el projecte solidari de la Federació de Falles de 1ª A para el 2018.

Aquesta exposició es pot visitar en la 8ª Planta d’El Corte Inglés Avinguda de França fins al diumenge 5 de novembre. En paral·lel se celebraran altres actes encaminats a la difusió del gran treball dels nostres artistes fallers i, en general, a potenciar la nostra festa més popular i emblemàtica.