El Grup Popular sol·licita a Fuset que es retracte de les seues acusacions

0
219

Félix Crespo: “ANEM A PRESENTAR UNA DEMANDA DE CONCILIACIÓ, REQUERIMENT PREVI I OBLIGAT, A LA QUERELLA CONTRA FUSET PER INJÚRIES I LI DEMANAREM EN UN ACTE PREVI DE CONCILIACIÓ QUE ES RETRACTE DE LES SEUES ACUSACIONS”.

“UNA NOVA CORTINA DE FUM PER A TRACTAR D’OCULTAR ELS PROBLEMES CREATS I UNA GESTIÓ CADA DIA MÉS DESASTROSA, QUE ESTÀ PERJUDICANT GREUMENT A LA FESTA”

• “És una actitud vergonyosa i miserable que un regidor recórrega a estratègies marrulleres i rastreres per a desviar el focus de l’atenció dels temes més importants i apressants de la festa”.

• Després de la setmana ‘horribilis’ per les denúncies del Grup Municipal Popular de constants irregularitats administratives i nefasta gestió en diversos temes de la regidoria, Fuset s’inventa un nova polèmica per a tapar les seues limitacions.

• Intenta amb aquesta ridícula actitud, que no es parle de temes apressants per a les falles com: el cobrament de les subvencions que ja quasi al juny encara no s’han cobrat, el nomenament de la nova directiva, el cessament i porga en Junta Central Fallera a fallers que portaven treballant dècades de manera altruista per la festa, entre uns altres.

El regidor del Grup Municipal Popular, Félix Crespo, i l’assessor Juan Pedro Gómez, després de les declaracions del regidor Fuset assenyalant a tots dos com a causants de la filtració de l’esbós de la Falla Municipal, han manifestat que el regidor del tripartit haurà de retractar-se de les acusacions de filtració que va realitzar ahir, o si escau, provar davant un jutge les injúries llançades als mitjans de comunicació i xarxes socials.

L’edil popular ha denunciat l’absoluta irresponsabilitat, negligència i falta de control que ha demostrat en la custòdia dels esbossos de les Falles Municipals, quan aquests han sigut vistos per multitud de persones en aquest llarg mes des que el jurat es reunira amb els projectes presentats. “Nosaltres sol·licitem en l’exercici del nostre dret, ja que l’any passat se’ns va impedir accedir a ells, i en tot moment vam estar amb la Cap de Servei de Cultura Festiva i cap de les tres persones que estàvem revisant-los va eixir del despatx en cap moment com s’ha manifestat pel regidor del tripartit Fuset, alçant-se la Cap de servei durant 5 segons per a anar a la seua taula a arreplegar la diligència per a la seua signatura pel regidor, situada a metre i mitjà d’on estàvem, estant en aqueix precís moment acabant de revisar l’últim esbós corresponent a les falles infantils, estant tots i cadascun guardats en les seues respectives carpetes tancades”, ha aclarit Félix Crespo

“La miopia política de Fuset li porta a voler perjudicar al Partit Popular, quan el que realment està aconseguint és perjudicar al món de la festa i als col·lectius implicats, i sembla que no ha après gens de la reprovació que va rebre fa sis mesos. La seua incontinència verbal i digital en les xarxes perjudica seriosament a una festa i els seus col·lectius que no està acostumada a les convulsions contínues, desestabilitzant la pau social que sempre s’ha gaudit en la festa”, ha indicat Crespo.

Aquesta reacció no és casualitat i ve provocada en sentir-se pressionat pels diferents assumptes que ha denunciat aquesta setmana pel Grup Municipal Popular, així com uns altres pel col·lectiu faller i el resum del qual és el següent:

10/05/2017 – Es declara desert el concurs de Clavellones per a la Batalla de Flors per errors en la gestió de Fuset.

19/05/2015 – Fuset concedeix més de 90.000 €a dit en servei de personal sense convocar concurs públic.

22/05/2017 – Fuset fracciona en tres contractes la reforma integral museogràfica del museu del Corpus-casa de les Roques per més de 60.000 €, sense convocar concurs públic.

23/05/2017 – Fuset reconeix públicament que és incapaç i no mostra voluntat de defensar a les falles declarades patrimoni de la humanitat i al col·lectiu faller davant la falta de respecte, atacs i burles d’agents externs.

24/05/2017 – Fuset trau factures dels calaixos per un valor de 80.555,71 €, de 2015 i 2016

24/05/2017 – La Fira de Julio augmenta la despesa d’una forma desmesurada i obliga a Fuset a demanar 150.000 € més per a contractes a dit.

Crespo ha indicat que “la credibilitat d’un regidor es guanya amb el treball diari. No va a ser el regidor Fuset qui tire per terra o embrute el nostre honor. Jo estic molt orgullós de la meua etapa del 2003 al 2011 en la regidoria de Festes i Cultura Popular i com a president de Junta Central Fallera, i el més important amb el reconeixement i afecte dels col·lectius de la festa. Entenc que ell tinga motius per a no estar-ho en tan solament dos anys al capdavant i amb una infinitat de polèmiques a les seues esquenes en aquest temps”.

Crespo ha recordat que “ja és costum que Fuset no assumisca les seues responsabilitats i assenyale a persones alienes dels seus ‘errors garrafals’, com li va indicar l’alcalde Ribó, per a ocultar i reconèixer que totes les informacions ixen del seu entorn com ja és conegut i comentat pel col·lectiu faller i fins i tot com ens ha arribat per membres de la pròpia Junta Central Fallera, ja que només ells posseeixen aqueixa informació”, ha matisat Crespo.

Per a finalitzar Crespo ha urgit al Sr. Ribó, “al fet que trenque el seu silenci i inacció, i prenga mesurades amb un regidor que contínuament està generant problemes i que s’ha quedat demostrat que no està capacitat per a ostentar aqueixa responsabilitat. Igual que no entenem el silenci, en temes tan crucials que han sorgit, durant aquests dos anys del Grup Municipal Socialista, relacionat i vinculat històricament amb les festes de la ciutat, aquestes absències i silencis s’entenen com un ferm suport a les decisions del regidor Fuset, quan aquest ho deixa contínuament al marge fins a de participar en les principals decisions de la gestió que acaba esguitant a tot el tripartit”.