MyWigo seguirà lligada a la Falla Clero per tercer any consecutiu

0
195

• MyWigo reprendrà les activitats dels anteriors exercicis i enguany augmentarà el patrocini col·laborant en la il·luminació de la comissió fallera.
• La Falla Clero col·laborarà també en l’arreplega de joguets anual que organitza MyWigo per als hospitals valencians.

MyWigo, marca valenciana de smartphones seguirà, per tercer any consecutiu, molt vinculada al món de les Falles. Després de dos anys de patrocini i amistat fallera, repetix acord amb la Falla Clero en l’exercici 2016/2017. Un acord que pretén reivindicar el protagonisme de la marca en el seu entorn i el suport a activitats lúdiques, festives i culturals que tenen un gran exemple en l’excel·lent organització per la Falla Clero.

Enguany tan especial per a la festa fallera, patrimoni immaterial de la UNESCO, MyWigo continuarà recolzant a la festa, sent l’única marca comercial que lliga el seu nom al d’una comissió fallera. Un naming que apareixerà tant en la carpa fallera com en la demarcació en ple centre de la ciutat, ja que, com a novetat, enguany, MyWigo col·laborarà amb la il·luminació del barri. La marca valenciana ho farà en un dels barris on té més tradició l’encesa de llums aportant un gran cartell de llums led en l’entrada de la demarcació fallera, el carrer Carlos Cervera cantó amb carrer Russafa des del 3 de febrer fins al 20 de març.

“La experiència amb la Falla Clero ha sigut excel·lent en els dos primers anys i en este tercer, en el que València celebra el reconeixement de Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO, no podíem faltar a la nostra cita”, explica Pablo Llopis, GALL de MyWigo. “Al igual que la festa fallera, en MyWiGo volem ser un referent en la nostra ciutat amb una clara vocació internacional, com ja hem demostrat amb la nostra implantació exterior”, assenyala Llopis.

Per tant, l’aliança MyWigo – Clero es posa a treballar en les noves iniciatives per a les Falles de 2017. Noves sorpreses que se n’aniran coneixent conforme s’acoste el mes de març i que de segur portaran a centenars de valencians i visitants a visitar la Comissió.

Iniciativa solidària

La primera de les iniciatives que posaran en marxa en conjunt serà la tradicional arreplega de joguets, que per quart any consecutiu, organitza MyWigo per als hospitals valencians. D’esta manera la multinacional comptarà amb la col·laboració de tota la Comissió de la Falla Clero, que tindran disponible el Casal per a donar joguets nous destinats als xiquets i xiquetes que han de passar estes festes ingressats en els hospitals. Una arreplega que comença esta mateixa setmana i s’estendrà fins al pròxim 31 de desembre.