El Mocador de Sagunt participa en la iniciativa “Bufandes Solidàries”

    0
    422

    La Falla El Mocador de Sagunt s’ha unit enguany a la iniciativa Bufandes Solidàries per a persones sense sostre, una campanya que ha dut a terme el Grup de Falles I+E, entitat a la qual pertany esta comissió fallera del Camp de Morvedre. Esta acció solidària consistia a abandonar estes enamores en la via pública amb unes instruccions d’ús dirigides als que les puguen necessitar per a abrigar-se en esta època de tant fred.

    Esta activitat es va iniciar coincidint amb la celebració de la #CridaalaHumanitat, acte de celebració de la declaració de les Falles com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per la Unesco, on es va donar visibilitat a estes bufandes pels carrers de València encara que ha sigut El Mocador l’encarregada de traslladar esta acció solidària fins a Sagunt. A més, es tracta d’una campanya molt coneguda a nivell autonòmic ja que han participat en la mateixa des del president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, al president de la Junta Central Fallera de València, Pere Fuset, o els regidors de l’Ajuntament de València, Carlos Galiana o Sandra Gómez, entre altres.

    Però esta no ha sigut l’única acció solidària que ha portat la falla El Mocador al llarg d’estos mesos ja que la seua campanya es va iniciar a l’octubre amb una arreplega de menjar que va donar pas, al mes següent, a una altra de roba i, al desembre, a una última de joguets. “Estamos molt agraïts a totes les persones que ajuden a altres persones pel que és necessari ressaltar l’extraordinari treball que fan des de Cáritas amb aquelles col·lectius més necessitats. Any rere any superem els nostres objectius i cada vegada les donacions són més quantioses, detall que ens fa molt feliços. Este tercer exercici hem donat més de 50 joguets, al voltant de 300 quilos de menjar i una quantitat important de roba per a totes les edades”, ha ressaltat la coordinadora de l’equip solidari, María Gaspar.