El Premi Periodista Gil Sumbiela continua sorprenent als premiats

0
341

Jaime López Bronchud és el XII Premio Periodista Gil Sumbiela.

La Falla Periodista Gil Sumbiela va tornar a sorprendre, en directe, al professional dels mitjans de comunicació mereixedor del guardó en la seua dotzena edició.

La nit del 9 de novembre serà una data molt especial per al premiat, Jaume Bronchud, qui rebia emocionat i sorprés la notícia, entre els aplaudiments i la calor dels fallers i amics allí presents.

La Fallera Major de València 2017, Raquel Alario, junt amb la Fallera Major de la comissió, Lidia Berlanga, i el seu president, Claudio Martínez, van fer entrega del diploma i de l’estatueta a Bronchud.”

Com a conseqüència del nomenament que reconeix la trajectòria periodística del director i presentador del programa “Tot és festa”, Bronchud agraïa públicament el dit reconeixement brindant un sentit comentari en el seu perfil social: “Gracias. Tan senzill i tan complet com eso… Anit em van donar una sorpresa absoluta a l’entregar-me el Premi Periodista Gil Sumbiela. Sense esperar-ho i rodejat de grans persones i millors amigos… Gràcies als que van pensar que ho mereixia. Gràcies als que m’ho van entregar amb tant afecte; quasi tant com amb el que ho vaig arreplegar. Gràcies als que em van acompanyar fins ací. Gràcies a què anit d’una manera o d’una altra em van acompanyar. I sobretot gràcies a la meua gent, que em feu sentir tan especial cada dia. De manera especial a tots aquells que m’heu ajudat a alçar el teló cada dia. Gràcies. Mil gràcies per fer-me tan feliç”.

El Premi Gil Sumbiela reconeix públicament la labor exercida pels professionals de la informació fallera i deu el seu nom a què fora creador i primer president de l’Associació de la Premsa Valenciana, Luis Gil Sumbiela, escriptor i informador valencià.