Els clicks de Playmobil prenen el Saló Stolz de l’Ateneu Mercantil de València

0
611

L’exposició estarà instal·lada des del 22 de desembre fins al 20 de gener i es recrearà el Palau de Bagdad, un port marí del SXVII, una lluita entre romans i bàrbars, una explotació petrolífera i un món de fantasia.

L’Ateneu Mercantil de Valenciana organitzarà una exposició inèdita de clicks de Playmobil en el Saló Stolz des del 22 de desembre fins al 20 de gener. Les més de 5.000 peces que formen part de l’exposició pertanyen a la major col·lecció privada del món dels històrics joguets articulats.

En l’exposició de l’Ateneu, es van a poder visitar cinc diorames (o escenes) mai vistos. D’esta manera, es podrà contemplar la recreació del Palau de Bagdad, un port marí del segle XVII amb galions i fragates, una lluita entre romans i bàrbars, un camp d’explotació petrolífera i un món de fantasia.

Estos clicks han sigut recopilats, a més d’Espanya, de països com Alemanya, Anglaterra i Holanda. Durant la visita a l’exposició a més de poder veure als ninos de l’etern somriure es podrà buscar als “infiltrados”, és a dir, aquells clicks que no pertanyen a cada una de les èpoques que seran representades en les cinc escenes.

Les entrades per a visitar l’exposició es poden adquirir en la taquilla de la porta principal de l’Ateneu. Entre tots els assistents a l’exposició se sortejaran 10 caixes de clicks.

Activitats nadalenques de l’Ateneu

L’Ateneu Mercantil de València ha previst un ampli calendari d’esdeveniments per a les festes nadalenques que començarà el 22 de desembre a les 18:00 hores amb la Gala Nadalenca de l’Ateneu Mercantil. Durant la Gala, es farà entrega del Premi Periodístic de l’Ateneu Mercantil i es donarà a conéixer el guanyador del Concurs de Targetes Nadalenques. També es farà entrega de la distincions als estudiants de l’Ateneu Mercantil que hagen aprovat el seu examen d’oposició enguany.

Posteriorment per als socis de l’Ateneu i familiars el 26 de desembre a les 17:30 hores hi haurà sessió de cine infantil amb la projecció de la pel·lícula “Buscando a Dory”.

El 29 de desembre a les 12 i a les 17:30 hores en La Sala d’Actes, la companyia Veus-Veus recrea l’obra “La Bella i la Bestia” dirigida als més xicotets. Un dia després, el 30 de desembre a les 17:30 hores torna el cine infantil, en esta ocasió amb la pel·lícula “Peter i el dragón”.

Els socis podran donar la benvinguda al 2017 des de l’Ateneu amb el sopar i orquestra organitzada per al dia de Nit de cap d’any. L’any començarà el dia dos de gener a les 17:30 hores amb màgia i il·lusionisme a càrrec del mag valencià G. Alexander, Premi Nacional de Manipulació en 2014, que forma part d’una de les pedreres de mags més prolífiques del país. A més tots els socis poden veure la pel·lícula “Capitán Amércia: Civil War” el dia quatre de gener a les 17:30 hores.
En la vespra del Dia de Reis, l’Ateneu Mercantil tornarà a participar en la Cavalcada dels Reis Mags de València i Ses Majestats visitaran l’edifici de l’Ateneu la vesprada del cinc de gener.

Finalment, el huit de gener a les 17:30 hores es representarà en La Sala d’Actes l’obra de teatre infantil “El Llibre de la Selva” per part de la companyia Veus-Veus.