Els Granaders de la Mare de Déu celebren la seua setmana cultural

0
230

La Corporació Armada de Granaders de la Verjurada dels Dolors de la Parròquia de la Mare de Déu dels Ángeles del barri del Cabanyal de València inicia hui, 15 de setembre, els actes de la setmana cultural amb la celebració del Besamà a la seua imatge titular en l’esmentada parròquia, el capellà de la qual, Enrique Gil, serà qui tinga l’honor d’obrir l’acte després de l’Eucaristia, i a continuació serà el Mestre Major del Gremi de Sastres i Modistes, Fran Tochena, qui li prenga el relleu per a, a continuació, fer-ho tots els fidels i devots assistents.

El president de la corporació, Jorge Simó, ha fet una crida a tots els granaders, clavariesas, personatges bíblics i la resta de components de l’entitat de la Setmana Santa Marinera per a participar en l’ofici eucarístic i la resta d’actes de la setmana cultural que, este any, culminarà amb un concert en el Palau de la Música, el 24 de setembre.

La corporació continuarà els actes el dissabte amb diverses activitats culturals dedicades als més xicotets, amb jocs de taula, un sopar de confraternitat, una revetla i discomóvil. El diumenge està previst un concurs d’arròs al forn.

Els actes es reprendran el 23 de setembre amb una exhibició de la Policia Autonòmica de la Generalitat Valenciana, guàrdia d’honor de la imatge, en la plaça dels Ángeles mentres l’endemà tindrà el concert en el Palau de la Música a càrrec de les dos bandes titulars de la corporació, l’Ateneu Musical del Port del Canyamelar, de València, i la Banda de Cornetes i Tambors Nostra Senyora del Redemptor de La Coma, Paterna, i menjar de gala.