Els premis Herois Fallers 2018

0
112

Les Falleres Majors de València i el president de Junta Central Fallera van estar presents en l’acte

La falla Maestro Gozalbo-Conde Altea va celebrar el passat dijous 1 de març, entorn les 21:00 hores, en el casal de la comissió un dels actes més esperats en el cicle faller: l’entrega dels premis Herois Fallers 2018 a aquelles persones vinculades al món faller. Les Falleres Majors de València i el president de Junta Central Fallera i regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, no van voler perdre’s esta celebració.

A més, també van assistir a l’entrega el regidor de Comerç del Govern Municipal, Carlos Galiana; els regidors del Grup Popular, María Ángeles Ramón-Llín, Alfonso Novo i Alberto Mendoza; el vicepresident primer de JCF, Javier Tejero, i la representant del Partit Socialista en el Consell Rector de JCF, Pilar Calabuig.

Les Falleres Majors de la comissió, Ana Bañón i Carla Sancho, junt als seus presidents, Miguel Prim i Rubén Tejero, van ser els encarregats d’entregar els guardons als cinc premiats. El vicepresident de Festejos de la Falla García Lorca-Oltá va rebre el primer premi. La presidenta de l’Agrupació de falles Benimàmet-Beniferri, Irene Sancho, va obtindre el segon guardó. Per la seua part, la Fallera Major de València en 1989, Covadonga Balaguer-Covachi, va aconseguir el tercer premi, mentre que l’artista faller, Javier Fernández, va rebre el quart. L’últim premi i premi extraordinari va ser per a un dels fallers de la comissió i vicepresident de protocol i actes oficials a la falla, Lorenzo Pallás, qui va rebre el trofeu entre aplaudiments i amb molta emoció.

Enhorabona a tots els guardonats per traslladar les falles a qualsevol faceta de la vida.

Fotografia: Armando Romero