Musoles i Fandos plantaran en la Falla Clero

0
595

La Comissió Doctor Serrano – Carlos Cervera – Clero anuncia la contractació de Sergio Musoles per a la realització de la falla gran.

Sergio Musoles, de 37 anys d’edat, és un dels millors artistes fallers que existixen en l’actualitat i posseïx un llorejat currículum amb nombrosos Primers Premis tant de falla com d’Enginy i Gràcia en les categories punteres. Musoles aterra en Clero amb un projecte ambiciós i amb una enorme il·lusió de mantindre el nivell exhibit en els últims anys en esta demarcació. En nom de tota la Falla Clero, volen agrair públicament a Sergio la seua predisposició i entusiasme per convertir-se en l’artista faller i estan convençuts de que el seu bon fer els va a proporcionar moltes alegries en 2018.

D’altra banda, anuncien de forma oficial la renovació de Sergio Fandos com a artista infantil per quint any consecutiu. Sergio és sens dubte, un dels actius més valuosos del patrimoni de la Falla Clero i és un honor comptar amb ell com a responsable de la falla infantil, on ja els ha regalat nombrosos Primers Premis tant de falla com d’I+G en estos anys. La seua qualitat artística, el seu contingut didàctic i la seua forma de connectar amb els xiquets a través de les seues falles són qualitats que valoren molt en la Falla Clero i volen mostrar públicament la seua satisfacció per la seua continuïtat, un exercici més, en esta demarcació.