Estefanía Tórtola, Fallera Major de Frederic Mistral Murta per a les Falles 2018

0
645

L’Associació Cultural Falla Frederic Mistral Murta ja té Fallera Major per al pròxim exercici. La senyoreta Estefanía Tórtola Míguez serà la màxima representant de la comissió per a les falles de 2018, un quadre d’honor que es completa amb el també recentment triat president, José Francisco Serrano.

En l’acte de nomenament, que va tindre lloc el passat mes de maig, Estefanía va agrair a la seua família i a la seua parella “el suport que ha rebut” ja que sense ells “no podria haver sigut mai fallera major”.

A l’acte també van acudir la màxima representant del 2017, María Amparo Llorens, així com la que fins ara ha sigut la fallera major infantil, Sonia de
Gaspar Llanes, les quals van animar a Estefanía a que “gaudi al màxim l’any que li espera per davant”. “És un any que es passa volant, quan et dones compte s’està cremant la teua falla”, van coincidir les representants de 2017. 

Està previst que el primer acte oficial d’Estefanía siga en setembre, quan se celebre la proclamació oficial de la nova fallera major.