Presentació del III torneig de tennis de JCF i conveni de col·laboració amb la Federació de Tennis de la Comunitat Valenciana

0
114

Aquest dissabte el poliesportiu Dr. Lluch de València ha acollit la presentació de l’III Campionat de Tennis de Junta Central Fallera, que s´organitza en col·laboració amb la Federació de Tennis de la Comunitat Valenciana (FTCV).

A l’acte ha assistit el vicepresident de la FTCV, Francisco Pérez, així com el president de JCF, Carlos Galiana, i les Falleres Majors de València, Consuelo Llobell i Carla García.

Junt a aquest torneig, el president de JCF i el vicepresident de la FTCV han signat un conveni de col·laboració entre les dos entitats per a promoure la participació de les falles en tots els esdeveniments relacionats amb la pràctica d’este esport en les seues diverses categories, especialment mitjançant l’organització d’un torneig anual. La secretària general de la FTCV, Ana Mª Ortells, ha anunciat que totes les categories estaran en el torneig (infantils, juvenils i adults).

Després d’obsequiar a la federació amb el Llibre Faller, dedicat per les FFMMV, i a tots els assistents amb un detall de la federació, ha tingut lloc una exhibició de tennis en cadira de rodes dels esportistes José Villar i Pascual Plaza.