FALLES 2021: Cremà a porta tancada i abans de les 23 hores

0
117
17-03-2020 Cremà de la falla municipal de València, el 17 de marzo, por el coronavirus POLITICA COMUNIDAD VALENCIANA ESPAÑA EUROPA VALENCIA AYUNTAMIENTO DE VALÈNCIA

La Cremà s’avança dues hores i serà a porta tancada. El regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València, Carlos Galiana, ha comunicat aquest dilluns la modificació dels horaris de la Cremà. El president de Junta Central Fallera ha anunciat als presidents i presidentes de les comissions falleres de la ciutat la necessària modificació dels horaris.

El principal motiu és la vigència fins al pròxim 5 de setembre del toc de queda arran de la situació sanitària actual. A més, ha avançat que la cremà de les falles municipals serà “a porta tancada”. Per això, es restringirà el passe a la plaça de l’Ajuntament per a evitar aglomeracions.

“L’excepcionalitat del context en què podrem desenvolupar els diversos actes fallers motiva també modificacions com aquesta i la recomanació permanent de prudència i de compliment de les restriccions vigents i de les mesures de seguretat habituals fins que les flames acaben amb aquest cicle iniciat ja fa prop de dos anys i mig”, ha conclòs Galiana.

HORARIS CREMÀ

A causa del toc de queda establit per la Generalitat Valenciana, els horaris per a la Cremà seran els següents:

20.00 h. – “Cremà” de les falles infantils.
20.30 h. – “Cremà” de la falla infantil que haja obtingut el primer premi de la secció especial.
21.00 h. – “Cremà” de la falla infantil de la plaça de l’Ajuntament a porta tancada.
22.00 h. – “Cremà” de totes les falles de València.
22.30 h. – “Cremà” de la falla que haja obtingut el primer premi de la secció especial.
23.00 h. – “Cremà” de la falla de la Plaça de l’Ajuntament a porta tancada.