Fira Andalusa de València 2020

0
628

La XXVII Gran Fira Andalusa de València o fira d’Abril als Jardins del Túria, entre el Pont de l’Exposició i el Pont de les Flors, i per a aquest 2019 estarà compresa entre el divendres 3 de maig i el diumenge 12 de maig.

La ciutat de València acull, un any més, durant el mes de maig de 2019 en aquesta ocasió, una de les fires més volgudes i especials del cap i casal, una cita organitzada per la Federació d’Entitats Culturals Andaluses a la Comunitat Valenciana on el millor de la cultura, festes, música, tradicions i gastronomia andalusa es donen cita en l’anomenada Fira Andalusa de València 2019, també coneguda com a Fira d’Abril de València 2019.

La fira, d’entrada gratuïta, compleix per a aquest 2019 compleix el seu 27 aniversari, una data més que consolidada a la nostra província. La inauguració de la XXVII Gran Fira Andalusa de València, que tindrà lloc en l’antic llit del riu Túria -en els anomenats Jardins del Túria, entre el Pont de l’Exposició i el Pont de les Flors-, tindrà lloc del divendres 3 de maig, dia inaugural o del “alumbrao”, i el diumenge 12 de maig, dia de la clausura.

Seran en total 9 dies intensos on es podrà gaudir, en el recinte firal instal·lat per a l’ocasió, d’exhibicions eqüestres, actuacions musicals, gastronomia o moltes altres activitats, com ballar sevillanes, beure **rebujito o gaudir, en general, de tot el que ofereixen les casetes que s’instal·laran al llarg de la Fira Andalusa de València 2019.