Finalitza la Setmana Cultural en la Falla Quint Pizarro

0
463

La Falla Barri Quint – Pizarro de Mislata ha celebrat la seua setmana cultural amb diferents activitats dirigides no sols als fallers de la comissió sinó a tots els veïns del barri.

Les jornades es van iniciar el dijous dia 6 amb la inauguració oficial, a càrrec de les falleres majors: Laura Bernabeu Valdearcos FM i Valeria Ballesters Lopez FMI acompanyades pels presidents Honorato Benita Godoy i Alejandro Soler Cebrian.

A l’acte va assistir també l’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, i el regidor de Festes, Antonio Arenes, acompanyats pels diferents membres de corporació Municipal.

Després de la protocol·lària inauguració de la setmana cultural, es va donar també per inaugurada una exposició que ha estat oberta al públic durant estos dies en el casal. Es tractava d’una mostra de fotografies i l’elaboració dels monuments a través de la història.

Al finalitzar tots els presents van poder disfrutar d’un Vi d’Honor.

El divendres es va celebrar una presentació de les diferents formes de posar-se el mocador, així com una classe pràctica. També sobre les 20:00 hores es va fer la tan important Presentació d’Esbossos.

Els de la falla gran, obra de l’artista Miguel Balaguer, mentres que els encarregats del monument infantil és Servior & Priol ARTS. Este acte va estar complementat per un col·loqui de l’ofici d’artesà i la fabricació de peces, a més de l’explicació dels monuments.

La resta del cap de setmana va tindre un caràcter més lúdic, com menjars de degustació i un sopar medieval, tot realitzat en el casal faller.