“Mes Fallers que mai” la iniciativa impulsada per la Regidora de Turisme per a animar al món faller

0
208

La inciativa propulsada per la Regidora de Turisme, a través de Visit València, cercar mantenir la visibilitat de les Falles, tant a nivell nacional com internacional, “perquè, arribat el moment, aquestes festes continuen sent un focus d’atracció de visitants, motor econòmic i de desenvolupament per a la nostra societat”.

`Més fallers que mai’ és una suma forces i voluntats en un moment molt complicat per als principals sectors econòmics vinculats a la festa”, explica el Regidor de Turisme i president de Visit València, Emiliano García. Així mateix, ha ressaltat que la iniciativa “també pretén generar impactes positius i elevar l’ànim del col·lectiu faller, al qual es convida a realitzar alguns plans en línia relacionats amb les Falles prevalent sempre la responsabilitat i el respecte total a les restriccions sanitàries i a aquelles persones que ho estiguen passant malament en aquests moments”.

Emiliano García també ha destacat que “les Falles són la millor manera de projectar la nostra manera d’estar en el món, de mostrar que som un poble unit, creatiu, fins i tot en circumstàncies com les actuals. I volem fer-ho des de la responsabilitat i les restriccions que la situació sanitària ens exigeix”. Al que afig: “No obstant això, necessitem mantenir la visibilitat de la nostra festa Patrimoni Immaterial de la Humanitat i volem ser un aparador per als sectors vinculats a la festa, donar visibilitat a les iniciatives que des dels diferents gremis s’estan impulsant i involucrar a la societat, les institucions i les empreses”.

A nivell visual, la campanya fa protagonista a les icones de les Falles: la pirotècnica, les flors, la música, la indumentària, la gastronomia; i l’etiqueta #mesfallersquemai acompanyat del proposat per Junta Central fallera, #fallesvirtuals. Per part seua, el comerç valencià vertebrarà una “plantà” molt especial per tota la ciutat. A iniciativa del Gremi d’Artistes Fallers, amb la col·laboració de la CEV i les comissions falleres, molts comerços seran “L’aparador de les Falles” a partir del 15 de març- tradicional dia de la Plantà.

Una acció que compta amb la col·laboració de Turisme Comunitat Valenciana, el Patronat de Turisme de la Diputació de València, la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV), la Federació Empresarial de Hosteleria de València (FEHV), el Gremi d’Artistes Fallers, la Interagrupación, Falles de Secció Especial, la Federació de Falles 1ªA, la Federació de Falles d’Enginy i Gracia, i Junta Central Fallera

Perquè “som un poble que ens creixem davant l’adversitat, tirant d’enginy, creativitat i passió. Per això enguany en el qual no se celebraran les Falles al març, ens toca demostrar-ho i ser més fallers que mai”, conclou García.