Finalitzaun nou curs de tabal, dolçaina i cant d’estil

0
399

Durant la clausura els alumnes van mostrar el que han après amb una actuació

Els jardins del Palau de la Música de València van acollir el passat 2 de juliol el concert de fi de curs de l’Escola de Tabal i Dolçaina i Cant d’Estil de Junta Central Fallera. A l’acte van assistir les Falleres Majors de València, Rocío Gil i Daniela Gómez, i les seues respectives Corts d’Honor. També van estar presents la vicepresidenta de Cultura de Junta Central Fallera, Inmaculada Guerrero, la vicepresidenta de la Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana, Elena Escrivá, i el delegat de Cultura de Junta Central Fallera, Voro Carsí.

Les Falleres Majors de València, al costat de les seues Corts d’Honor, van fer entrega dels diplomes acreditatius del XIX curs de tabal i dolçaina i cant d’estil de Junta Central Fallera, i també de les seues diferents categories: iniciació, perfeccionament i colla. El requisit per rebre’l era haver assistit a un nombre mínim de classes.

En aquesta ocasió van ser 76 els alumnes que van participar en el curs, 14 d’ells xiquets. Tots ells van realitzar a més una actuació, tant en la categoria de perfeccionament com en la d’iniciació i colla, en la que van demostrar al públic assistent una part del que s’ha après durant l’any. Els alumnes de cant d’estil, per la seua banda, van basar la seua actuació en els diversos estils del cant valencià i en les albaes.

El termini d’inscripció per al nou curs començarà el proper 11 de setembre de 2018 i estarà obert fins al 28 de setembre. Les classes començaran el 15 d’octubre.

Fotografies: Josep V. Zaragoza