Francisco i Diego guanyen el trofeu Pepe Maset en la seua X Marató Popular

0
680

En el dia d’ahir, diumenge 23 d’octubre, es va celebrar la ja tradicional Marató de Truc de la Falla Av. Burjassot-Pare Carbonell, amb una gran participació de jugadors provinents de diferents falles i poblacions de València.

El nivell dels participants, a causa del gran prestigi que ja té el torneig, va ser molt alt pel que els primers llocs van ser molt disputats en una competició que va durar prop de 12 hores, però que va incloure pauses per a entrepans en l’esmorzar i paella per al menjar. En tot moment va regnar un gran ambient de germandat i esportivitat entre les diferents parelles participants.

x-maraton-truc-1

Pel fet que es tracta del 10° aniversari del trofeu, el President de Junta Central Fallera, Pere Fuset, va acompanyar a tots en el menjar a què també van assistir el President de la Federació de falles Benicalap-Campanar, Toni Gasó, i el membre de JCF i amic de la Falla, Paco Sivera.

Pere Fuset va rebre de mans de la Fallera Major, Conchín Agustí Gil, la camiseta oficial del trofeu i després va xarrar i es va fotografiar amb l’equip organitzador que va agrair profundament la seua presència com a prova de suport a este trofeu ja consolidat entre els aficionats.

x-maraton-truc-2