Garbí fitxa a Antonio Verdugo i els Germans García per a les Falles 2018

0
679

Noves tendències per a nous temps. Dissenys de “autor” i propostes fresques on preval el “menys és més”, i inclús amb tendències realistes “revisades”. En això s’ha basat la comissió d’Alqueries per a triar als seus nous fitxatges. Artistes amb identitat pròpia i sense por de la investigació.

Així, doncs, i després de l’èxit obtingut amb el seu monument major en l’exercici anterior, la comissió torna a fitxar Antonio Verdugo per a l’any que ve 2018. Poc més que dir d’un artista amb una sensibilitat sorprenent tant per al modelatge com per a l’aplicació de la paleta de colors.

D’altra banda, seran els Germans JJ García els encarregats de portar a la la plaça un món de fantasia. Com si d’una història d’amor a primera vista es tractara, els representants de la comissió van saber des del moment de conéixer-los que serien els artistes per al pròxim exercici. Amb tints d’obres mestres com “Cristal Oscuro” o “La Història Interminable”, la comissió infantil està ansiosa i il·lusionada amb el que serà el seu monument com a mínim més singular.