Germans Caballer aconseguix la Concha d’Or del Concurs de Focs de Donostia

0
402

El jurat ha premiat amb la Concha de Plata a Penyarroja, de Castelló

L’empresa Germans Caballer, de Castelló, s’ha proclamat hui guanyadora de la Concha d’Or del 54 Concurs Internacional de Focs Artificials de Sant Sebastià, que es clausura esta nit amb un espectacle especial, fora de competició, que posarà fi a les festes de Setmana Gran.

El jurat ha premiat amb la Concha de Plata a Penyarroja (Castelló), mentres que la Concha de Bronze ha sigut per a Pirotècnia López (A Corunya), vencedora en la passada edició.

El guardó del Jurat Jove ha recaigut també en Penyarroja que el dimecres es va portar una gran ovació del públic donostiarra.

La gran vencedora d’enguany ha sigut Germans Caballer, que va il·luminar el diumenge el cel de la badia de La Concha de Sant Sebastià.

Josep Vicent Caballer, encarregat d’arreplegar este migdia el prestigiós guardó, ha expressat la seua satisfacció per aconseguir per primera vegada esta Concha d’Or en una edició en què totes les cases han demostrat “un alt nivell”.

Ha explicat que ells van oferir un espectacle “molt variat”, amb “molt ritme”, dissenyat també per a agradar al públic.

El jurat també va valorar el seu “color” i la “precisió técnica” exhibida per Germans Caballer.

El prestigiós concurs de focs artificials de l’Aste Nagusia clausurarà esta nit la seua 54 edició amb un espectacle piromusical a càrrec de la prestigiosa companyia valenciana Ricasa.

Esta pirotècnia, que ha copat moltes vegades el palmarés donostiarra, llançarà esta nit la seua col·lecció al ritme d’històriques cançons de grans noms de la música ja difunts com Michael Jackson, Prince o Elvis Presley. A més, part del llançament es realitzarà des de la plataforma instal·lada enmig de la badia.