I Mercat Faller en Illes Canàries-Trafalgar

0
275

La comissió celebra enguany el seu 50 aniversari i l’exercici promet estar replet d’actes commemoratius.

Diumenge que ve 21 de maig, en el Casal de la Falla Illes Canàries Trafalgar, en el carrer Illes Canàries 108 de València, tindrà lloc el primer Mercat Faller organitzat per esta comissió.

Tindrà un horari d’atenció al públic de 10:00 a 14:00 h. i de 16:00 a 21:00 h. i comptarà amb firmes com Lamocaorà, Cosmanuarte, Artesana Arran de Lola, Ce hac k Fanfarró, Disueños, La Fallereta Presumida, Carmen Ponce, Artesania Ortíz, Piulen-lo Manualitats, Jorgito Kastellón, Joana Somni, Dori Sáez, Mª Carmen Berbis i Carmen Alonso, als que seguixen sumant-se firmes dia rere dia. A més comptarà amb la rifa de donacions de Nati Beltrán, Verónica Damasc, Mónica Vicària i José L. Aguilar. Així mateix comptarà amb una aportació econòmica solidària a favor d’ “Un xiquet, un somriure”.

Esta acció s’emmarca d’ací a un any replet d’activitats ja que la Falla complix els seus 50 anys com a Comissió, activitats que seran degudament informades divendres que ve 12 de maig a les 20:00 h. en una Presentació del Projecte 50 Aniversari en el propi Casal que promet tindre este exercici ple d’exposicions, actes i una Gala molt especial.

Finalitzarà este acte amb un Vi d’Honor.