La Basílica de la Verge acull aquest divendres la Vigília juvenil d’oració del mes de novembre

0
128
Fuente: Archidiócesis de Valencia

La Basílica de la Verge dels Desemparats acollirà aquest pròxim divendres, 6 de novembre, a les 22 hores, la Vigília d’oració corresponent al mes de novembre, oberta a la participació de joves de la diòcesi.

Aquesta trobada mensual és una de les activitats del curs que organitza la delegació diocesana d’Infància i Joventut de l’Arquebisbat. L’esdeveniment té lloc els primers divendres de mes en la Basílica. 

La Vigília de Joves se celebrarà complint totes les mesures sanitàries establides per la pandèmia del Covid-19, com són l’ús de gel hidroalcohólico i màscares, la distància de seguretat i la limitació d’aforament. 

Des de la delegació diocesana han recordat que totes les persones interessades a conèixer les activitats programades aquest curs per a xiquets i joves poden trobar informació a través de la pàgina web redjoven.org així com dels perfils de l’entitat en Facebook (Gent Xarxa Jove València), Twitter (@redjovenVLC) i Instagram (redjovenvlc). De la mateixa manera, moltes de les activitats es graven en vídeo i es comparteixen a través del canal YouTube de Xarxa Jove.