La Crida dóna el tret d’eixida a les Falles de Paiporta 2018

0
639

L’Ajuntament de Paiporta va acollir aquest dissabte la Crida, que suposa el punt de partida de les Falles 2018 en la localitat. L’acte va comptar amb la presència de les Falleres Majors de Paiporta, Tamara Canales Vázquez i Noemí García Navas, l’alcaldessa, Isabel Martín, el regidor de Cultura, Alberto Torralba, membres de la Junta Local Fallera, i de la corporació i l’equip de govern. Van acudir falleres majors i presidents de les sis falles del poble: Plaça Cervantes; Jaume I, Sant Antoni i Adjacents; Verge dels Desamparats-Doctor Fleming i Adjacents; Mestre Serrano-Sant Francesc i Adjacents, i Avinguda Francesc Ciscar-Plaça de l’Església.
La següent activitat al programa faller és la Cavalcada del Ninot, aquest dissabte 3 de març, a les 18.00 hores, amb eixida al Carrer Sant Anna, i per l’itinerari habitual.
D’altra banda, ja s’ha publicat el ban de Falles amb normativa sobre horaris i ocupacions de vies per als dies de festa. En el text signat per l’alcaldessa també s’esmenta específicament la necessitat que tota la ciutadania se senta segura, especialment les dones, a les nits, i l’obligació de tota la població de complir les ordenances i les lleis, inclosa la de la memòria històrica.