Se suspèn la Marxa fallera

0
739

Després de les pressions per les xarxes socials de la societat Fallera, s’ha suspès la Marxa Fallera prevista per a diumenge que ve 25 d’octubre.

Recordem que aquest acte anava a consistir en una Ofrena, on acudirian tots aquells representants de la festa que vulguen participar en ella. Així, la iniciativa va ser aprovada per la Sub-delegació de Govern.

La marxa anava a començar en la Plaça Sant Agustín i a finalitzar en la Plaça de la Verge. Per part seua, la gent podria anar vestida de Valenciana, amb el vestit típic del seu poble sempre amb mantilla o de particular, si pot ser amb blusó.

La iniciativa cercava reivindicar que “les Falles no poden esperar ni un minut més sense conèixer el seu futur”.

Aquesta festa està passant pel seu pitjor moment en la Història, molts fallers s’estan esborrant de la seua falla en desconèixer si hi haurà o no algun esdeveniment al març. Com a conseqüència, l’any vinent hi haurà molt menys pressupost i això afectarà molts sectors. L’objectiu era poder demostrar a les autoritats sanitàries que els fallers podien sense cap problema celebrar una Ofrena amb totes les garanties.