La Falla Cronista desvela els Premis Botafocs 2017

0
260

Les Falles 2016 la comissió Cronista Vicent Beguer i Esteve va decidir crear les Premis Botafocs, a fi de reconéixer la labor d’entitats i persones que per la seua trajectòria personal o professional tinguen especial implicació i compromís amb la nostra cultura, tradicions i compromís social, valors que sempre va defendre D. Vicente Beguer Esteve, d’ací l’ús del seu pseudònim per al nom dels premis.

El passat 21 de desembre va tindre lloc la reunió del jurat per a valorar les diferents propostes realitzades per fallers de la nostra comissió, fallers de la nostra població i els propis components del jurat.

El jurat va estar format per: Rosa Jordán, en representació de la Falla de la Plaça, Premi Botafocs 2016 Entitats, Eugenio Simó, Premi Botafocs 2016 Individual i Alfred Domíngez, Premi Botafocs 2016 Extraordinari, exercint com a secretària María Andreu, secretària de la nostra comissió fallera.

Després de valorar les diferents propostes el jurat va decidir atorgar els següents Premis Botafocs 2017:

Premi Botafocs entitats o associacions, Exaequo a: Grup de Ball de Torrent i Grup de Ball L’Ú i Dos de Torrent, pel seu ferm compromís pel nostre folklore i música tradicional.

Premi Botafocs Individual: Pink Intruder (David Moreno i Miguel Arraiz), per portar les falles molt mes allà fins a situar-les en un dels principals festivals d’art del món, fent participes de l’aventura a diferents col·lectius entre els que es trobaven les Ffalles de Torrent.

Premi Botafocs Extraordinari: Hogares de San Martín de Porres, pel seu compromís social amb els més necessitats dels més necessitats.

L’entrega dels premi tindrà lloc divendres que ve 20 de gener a les 20:00 hores en el nostre casal, situat en el carrer Cronista Vicent Beguer, 2 i 4 de Torrent.