La Falla Duc renova Vicente Llácer Rodrigo i Fernado Foix per a les falles 2020

0
243

Després dels extraordinaris èxits aconseguits la setmana passada fallera, la Falla Duc de Gaeta- Pobla de Farnals es complau a comunicar la continuïtat dels artistes fallers Vicente Llácer Rodrigo i Fernando Foix per a la realització de les seues falles 2020.
Vicente Llácer Rodrigo afronta el seu quart repte consecutiu en una plaça que té l’orgull de comptar amb el seu admirable treball i a la qual té “agafada la mesura” en el més ampli sentit de l’expressió. En ella ha plantat tres extraordinaris treballs que van merèixer els màxims guardons en la sempre competitiva secció Primera B: 3 Primers Premis de secció, 2 Primers i un Segon Premi d’Enginy i Gracia, li porten a igualar un rècord que ell mateix ostentava en aquesta secció. L’espectacularitat i bellesa de les seues falles avalen el gran moment professional que viu Vicente Llácer i que tenim la sort de gaudir en la seua plenitud.
Fernando Foix ha passat de ser una gran promesa a convertir-se en una ferma realitat després de l’impressionant debut en la nostra comissió i, al seu torn, en la Secció Especial, amb un ambiciós projecte que va sorprendre públic, crítica i jurats. La consecució dels Tercers Premis, tant de Secció com d’Enginy i Gracia en una impressionant Secció Especial, li han portat directament a l’elit de les falles infantils gràcies a la seua particular manera de treballar; elegància en les seues línies i neteja en el seu espectacular projecte van ser claus per a aconseguir entrar per la porta gran l’any del seu debut.
La Falla del Duc s’enorgulleix de poder continuar comptant amb el treball de tan extraordinaris professionals un any més i agraeix la seua impecable labor.