La Falla Duc de Gaeta fitxa a l’artista Fernando Foix

0
543

La Falla Duc de Gaeta- Pobla de Farnals té l’honor de comunicar la contractació del jove i prometedor artista Fernando Foix per a la realització de la falla infantil que plantarà en la seua demarcació al març de 2019 i que seguirà militant en la Secció Especial.

D’aquesta forma l’extraordinari artista benicarlando complirà el seu somni de debutar en la màxima categoria de les falles infantils per a fer-nos gaudir del seu impecable treball i aqueixa forma tan particular de concebre l’art faller. El seu més que destacada trajectòria professional no ha passat desapercebuda per als fallers del Duc que ja esperen amb impaciència el moment de gaudir del seu mestratge en una demarcació que ha tingut la fortuna de comptar amb els treballs dels més famosos artistes contemporanis.

El comiat de Julio Monterrubio, després d’oferir-nos gentilment i amb molt afecte el seu últim treball professional en la celebració del 50 Aniversari de la nostra comissió infantil, ens portava a la difícil labor de trobar un digne successor que ens garantira la continuïtat en la senda de l’èxit que hem viscut i tant hem gaudit. La més que merescuda oportunitat que oferim a Fernando Foix satisfà les nostres aspiracions i ens fa ser molt optimistes de cara a les falles de 2019.