La Falla el Mocador presenta els seus esbossos

0
442

En la inauguració de la setmana cultural els artistes presentaren les seues obres que plantaran enguany. “Apostem per plantar qualitat i unes Falles ben diferents amb una cromàtica i acabat propi de Toni i Ricard, valorades com de les millors del moment” apunta el president Cèsar Torres.
Els monuments aniran acompanyats amb un llibret marca Mocador, que enguany serà en volums, ja que és una col·lecció de literatura infantil i juvenil que compta amb escriptors, poetes i investigadors més populars del moment. Però no solament està ben acurada la part literària, a més, les portades dels diferents llibrets que editen seran obra d’artistes plàstics de primer ordre a escala mundial i que d’ací a poc temps anunciaran per un acte solidari on les subhastaran.
Com ja anunciaren en la setmana cultural també faran molt solidària l’exaltació de les seues FFMM el pròxim 13 gener del 2018 a l’Auditori Joaquim Rodrigo.

“Volem vertebrar tot l’any amb valors en l’àmbit de la solidaritat, la igualtat i el foment de la lectura en valencià en la xicalla en particular i en la societat en general” apunta Hugo Morte, coordinador cultural i social.