La Falla Els Generals premia la solidariat

0
586

La Falla Els Generals que li ha lliurat el premi “Ingeni Solidari”, en la segona edició dels seus Premis Extraordinaris Solidaris “En Vena”.

L’edició d’enguany ha comptat amb altres quatre premiats: el futbolista, Santiago Cañizares; el Delegat Territorial d’ONZE CV, José Manuel Pichel; i la cantant de “Amistats Perilloses” Cristina de la Vall i **JCF. De tots ells, la Falla Els Generals ha valorat el seu lliurament pels altres fora de la seua professió i la seua representació de valors, activisme, solidaritat i compromís social.

El lliurament d’aquests guardons es va celebrar en el Centre de Formació Capitol de València i va comptar amb la presència de la consellera de Sanitat Univeral i Salut Pública, Ana Barceló, que va exercir de padrina d’honor de l’acte. També va participar en la trobada el regidor de Cultura Festiva i president de JCF, Pere Fuset, amb els membres de la delegació de Solidaritat i Participació, acompanyats per Javier Tejero, vicepresident primer de JCF.

Abanderats de la solidaritat

Després de completar el seu projecte solidari “12 causes-12 obres” pel qual van rebre molts premis i reconeixement al llarg dels seus 12 anys de durada, des de la Falla Els Generals van decidir posar un punt i seguit i retornar a la societat tot el suport rebut. “Decidim ser nosaltres els banderers de la solidaritat i reconèixer la labor de tanta gent coneguda i anònima que treballa diàriament per una bona causa”, ha explicat López.

D’aquesta idea van sorgir els premis “En Vena” que han celebrat enguany la seua segona edició. A més, com a colofó a aquest lliurament de premis, des de la Falla Els Generals han organitzat per al pròxim 24 de novembre, a les 17:30h, la Gala “En Vena” a benefici de l’Associació Esperanza i Somriure que lluita contra el càncer infantil.

L’esdeveniment comptarà amb l’actuació d’onze DJs de tota la Comunitat València que faran sonar la seua música per una bona causa. El preu de les entrades és de 5 euros i ja estan a la venda.